במבט לאחור אני יכולה לומר לך שהיו "שלושה צעדים" מאוד משמעותיים בתהליך שעברתי ואני נרגשת לחלוק אותם איתך כאן בערכת התמיכה וההדרכה Baby Steps.
אני רוצה לקבל את הערכה"לאחר הפלה השנייה, הרגשתי שאני זקוקה לעזרה. האתר 'ברכת אביה' היה לבבי ומזמין ודרכו פניתי לתמר, תמר חזרה אליי מהר וקבענו להיפגש באותו השבוע (אלמנט המהירות משמעותי!). במפגש הראשון היא הציגה את עצמה ואת החוויה שלה, זה גרם לי להעריך אותה ואת אישיותה המדהימה על ההתחלה. המפגשים היו מגוונים ועזרו לי לרכוש כלים לחיים! בנוסף, היא עזרה לי להיפתח ולהגיע לנקודות עמוקות שהעיקו על מצבי."
אז לפני הכל חשוב לי לומר לך שכל כך הרבה נשים בהריון ואחרי לידה מתמודדות עם זה ואת לא לבד, איך אני יודעת? כי הייתי שם. גם אני עברתי את זה אחרי לידה שלישית ואחרי שיצאתי מהקושי הרגשי, החלטתי להתמקצע בתחום והבטחתי לעצמי לעזור לאחרות. אז אני כאן בשבילך. מושיטה לך את היד כדי שתרגישי יותר בטוחה ולא תהיי בודדה.
אני רוצה לקבל את הערכה
הגיע הזמן לעשות את ה"צעד הבא", להתאושש, להתחזק ולהתחיל לחזור לשגרה בעזרת ערכת ההדרכה The Next Step.